Информация

Търсене

Категории

Монтесори материалите в България

Nienhuis Montessori

Компанията е учредена през 1929 г. от Албърт Нинхаус, който си сътрудничи с Мария Монтесори за създаването на продукти, които отразяват визията й за образованието.

Децата изпитват естествен стремеж да се развиват и трябва да им бъде предоставена възможност свободно да го правят.

С помощта на Nienhuis Montessori, ние помагаме на децата да откриват света самостоятелно. Използват се само най-добрите материали, създадени с грижа, ангажимент и внимание към детайла.

Nienhuis съчетава умения с високи технологии, и го прави вече повече от 85 години. Марката Nienhuis Montessori е официално призната от Association Montessori Internationale (AMI) от десетилетия насам.

Това е и най-популярната марка за материали за обучение по метода Монтесори. Материалите на Nienhuis Montessori отговарят на потребностите на обучението по метода Монтесори, насочен към спонтанното учене. Тези висококачествени продукти позволяват на децата да мислят самостоятелно и критично. Продуктите се базират на образователните принципи на Монтесори и стимулират желанието на децата да научават.

През 2015 г., в България е открит дистрибуционен център – Nienhuis Montessori Bulgaria (www.nienhuis.bg), който да осигурява на детските градини, училищата и семействата в страната с Монтесори материали, като така спомага за широкото въвеждане на Монтесори подходите в ранното детско образование.

Работим с образователни специалисти, които споделят нашата амбиция и страст. В съответствие с визията на Монтесори, предлагаме материали за стимулираща образователна среда, като винаги отчитаме развитието на децата.